Belföld

Keményen beleálltak Novák Hunorba, pénzéhes patkánynak nevezték

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.25 | 11:48

Közösségi oldalán mesélt arról, hogy egy kommentelő "pénzéhes patkány" jelzővel illette.

Fotó: Facebook / Novák Hunor

“Rendhagyó dolgon gondolkodom: aki nyilvánosan háborog, hogy miért kerül pénzbe a magánrendelés a Krokiban, miért kell fizetni a Fityma vagy periorális dermatitis kisokos videóért, azok egy űrlapon jelentkezhetnek kétkezi munkára hozzám: bútorszerelés, fúrás, takarítás, kertrendezés, kőműves munka, cserébe ingyen ellátjuk vagy megkapja a kisokos videóimat”.

Novák Hunor szerint sokan nem becsülik “a szaktudást, munkát, és míg ők persze pénzért dolgoznak, tőle-tőlük elvárják, hogy ingyen legyen a munkájuk”.

Mint mondta, “teljesen megérti, hogy nincs mindenkinek anyagi lehetősége arra, hogy elmenjen a magánrendelőjükbe vagy 13 ezer forintot fizessen egy átfogó kisokos videóért, de van megoldás”.

Munkánkért munkájával “fizethet”!

Arra gondolt, hogy “lidokainos érzéstelenítés nélkül kihúzza a kritizálók méregfogát, és csinál egy űrlapot, ahol alkalmi munkára lehet jelentkezni hozzá”.

“Kolléganőim tegnap egy kisebb felújítás után rengeteget takarítottak, én tegnap és ma is fúrtam, szereltem a rendelőben, de van időnként kertrendezés, talicskázás, kőműves munka, csomagolástechnikai munka is a Krokiban –

nekem nem büdös a kétkezi munka, de mi is örülnénk, ha nem nekünk kellene ez csinálni

– fogalmazott bejegyzésében Novák Hunor.

Mint írja, abban az esetben, ha lenne érdeklődő, akkor tényleg megvalósítja, “természetesen ez is csak szabályosan működhet, így jogásszal és könyvelővel is egyeztetnie kell majd a mikéntjéről”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló