Belföld

Ezt nem teszi zsebre Kulcsár Edina: Csuti kő keményen kiosztotta – “Elképesztően hiányzott belőle a tisztelet”

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.27 | 07:19
  • trendindex: 16

Csuti azt is elárulta, hogy szeretne tovább lépni, és igyekszik nem elzárkózni majd egy újabb kapcsolattól sem, de egyelőre még nem áll erre készen.

Csuti most először állt a kamerák elé, elmesélve, hogyan érzi magát, miután felesége és annak új párja, G.w.M. szinte naponta képesek fájdalmas meglepetéseket okozni neki, de beszélt az új dalról is, valamit elárulta mi bántotta őt a legjobban!

rtlenyeroparoscsutiedina

A hét elején jelent meg Kulcsár Edina első dala, amelyről mi is beszámoltunk és Edina elmondása szerint házasságuk zátonyra futását és a szakításukat dolgozza fel.

Csuti most az RTL Fókuszban mesélt arról, hogyan érintette a családja körül kirobbant botrány. Többször is feltette a kérdést magának: lehet, hogy nem is ismerte a feleségét?

Mérhetetlen düh és csalódottság van bennem

– kezdte Csuti, aki elárulta, hogy a leginkább az fájt, neki, hogy a felesége bejelentéséből hiányzott a tisztelet és az empátia.

Abszolút intelligens, felnőtt ember módjára hívott, elmondta, hogy mit és miért kell kiírnia. A szövegkörnyezet volt, ami… Nem is tudom, milyen szavakat használjak… elképesztően hiányzott belőle az empátia. Elképesztően hiányzott belőle a tisztelet. És elképesztően hiányzott belőle valami, amiből az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben

– mondta Csuti a Fókusznak, elárulva, számára is sok a megválaszolatlan kérdés, de akad olyan is bőven, amire ő maga sem válaszolna, hiába is tennék fel neki a kérdést.

Nem tudom, mi igényli ezt a fajta vehemenciát, hogy ezekkel nekem heti szinten kelljen szembesülnöm. Nem tudom, hogy ez meggondolatlanság vagy stratégia, bár nem hinném hogy stratégia, mert azt át kell gondolni. Szerintem az van, hogy ő lezárta, pont és vége. Könyv becsuk, föl a polcra, előveszem az új könyvet

– fakadt ki az RTL kamerájának az elhagyott férj, aki azt sajnálja a legjobban, hogy nem tudta megfelelően kimutatni az érzéseit korábban, ahogyan azt Edina elvárta volna tőle.

Ő ilyen szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó ember. Én alapjában véve nem feltétlenül vagyok ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő csinált

– jelentette ki Csuti.

Az interjú során a családapa kitért arra is, hogy valóban fura, miszerint egy decemberi interjú során ott volt G.w.M. is, akit Edina hívott, és akinek valójában nem volt ott keresnivalója.

Csuti azt is elárulta, hogy szeretne tovább lépni, és igyekszik nem elzárkózni majd egy újabb kapcsolattól sem, de egyelőre még nem áll erre készen.

Forrás: Blikk/RTL
Címlapkép: RTL


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Megszűnés szélén áll a Tumblr
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 10.