Belföld

Népharag zúdult a Pepcora, kiverte a biztosítékot vásárlóknál az üzletlánc

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.27 | 15:51

A Pepco a magyarok egyik legkedveltebb üzletlánca, nem véletlenül. Szinte minden kapható a háztartási kellékektől a ruházatig, mindezt potom pénzért.

Naponta több tízezren fordulnak meg a Pepco magyarországi üzleteiben, arról nem is beszélve mennyien vannak az akciós napokon – írja a Promotions.hu.

Fotó: Pepco

Az akciós termékek pedig igencsak korlátozott mennyiségben kaphatóak, ezért érdemes már az akció első napján, minél korábban megrohamozni valamelyik üzletet.

Ez a fajta készlethiány, pontosabban limitált készlet elég bosszantó tud lenni, annak ellenére is, hogy a reklámújságokban egyébként mindig fel van tüntetve, hogy “a készlet erejéig”.

A Pepco közösségi oldalára is folyamatosan érkeznek emiatt a vásárlói panaszok.

A Promotions.hu szerkesztősége is rendszeresen kap dühös leveleket és kommenteket ezzel kapcsolatban.

„Jó lenne, ha Pepcoban normálisan fel lennének töltve a készletek azokból a termékekből, amiket meghirdetnek. Komolyan mondom, hátravan még 2-3 nap az akcióból, de már nem lehet kapni valamelyik terméket.

Ez nagyon bosszantó tud lenni, és amikor megkérdezem a dolgozóktól, hogy miért nem tartanak többet belőlük, csak annyit válaszol rá, hogy legközelebb jöjjek hamarabb, és akkor biztos lesz.

És mégis hogy jöjjek hamarabb, amikor én is dolgozom 4-ig? Vegyek ki emiatt szabadnapot vagy mi? Komolyan mondom, nevetséges az egész!”

– írta az egyik felháborodott vásárló a panaszában.

A lap szerette volna megkérdezni a Pepco Magyarország ügyfélszolgálatát arról, hogy miért nem tartanak nagyobb árukészletet az akciós termékekből.

A beszámolójuk alapján ügyfélszolgálati időben még csak ki sem csörgött a telefon. E-mailes megkeresésükre pedig úgyszintén nem érkezett válasz.

Forrás: promotions.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.