Belföld

Megrázó és fájdalmas titkok derültek ki Csollány Szilveszterről

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.28 | 14:30
  • trendindex: 4

Csollány Szilveszter rengeteg mindent akart még megmutatni magából, de ezt sajnos már nem láthatjuk.

Sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, de sajnos már nem tudták megmenteni. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász január 24-én hétfőn hunyt el. A sportoló kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt. A felesége és a lányai teljesen összetörtek, és nagyon nehezen tudják feldolgozni a tragédiát.

Csollány Szilveszter családja nem olyan rég bejelentette, hogy a legendás sportolót a szülővárosában, Sopronban fogják eltemetni. Péntek este 19:00-kor közös gyertyagyújtást is tartanak a városban. A sportolónak nagy tervei voltak, és mindenképpen vissza akart térni a képernyőre, például a most zajló Exatlon Hungary All Star című műsorban is feltűnt volna.

„Imádta az Exatlont, több új barátot is adott neki a műsor, a korábbi csapattársai nagy részével azóta is összejárt. Így nagyon örült, amikor megkeresték, majd folyamatosan zajlottak is az egyeztetések a részletekről, de végül máshogy alakult, Szilas beteg lett és kórházba került”

– nyilatkozta a Blikknek az elhunyt tornász egyik ismerőse.

Nem ez lett volna az egyetlen TV2-s műsor, ahol megmutatta volna magát, mivel nagy vágya volt, hogy szerepelhessen a Dancing with the Stars-ban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.