Belföld

Elfogták Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőjét – itt vannak a részletek

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.01 | 14:20

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nőt elfogták és a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2022. január 30-án 13 óra 30 perckor Budapesten, a XVII. kerületi Kaszáló utcában ellenőriztek és fogtak el egy 44 éves nőt, aki ellen csalás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt 11 elfogatóparancs volt érvényben.

A nő az országos toplistás körözöttek közt szerepelt mindaddig, amíg a Nógrád megyei rendőrök a főváros belterületén elfogták.

A Salgótarjáni Járásbíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, valamint vele szemben az Esztergomi Járásbíróság négy, a Siófoki Járásbíróság két, a Székesfehérvári, a Kecskeméti és a Keszthelyi Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság egy-egy elfogatóparancsa volt érvényben.

A budapesti lakos számos alkalommal foglalt interneten keresztül álnéven szobát az ország különböző szálláshelyein. A hotelek által nyújtott szolgáltatások igénybevétele után minden alkalommal fizetés nélkül távozott, ezzel több százezer forint értékű kárt okozva a szállodáknak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.