Belföld

Kiakadtak a vásárlók: Össztűz alatt a magyar Pepco

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.01 | 16:48

Az akcióikban meghirdetett termékeket csekély mennyiségben lehet kapni, ezt fájlalják a magyar Pepco vásárlói.

Mire eljutnak munka után az egyik Pepco-üzletbe, már nincs a meghirdetett termékből; ráadásul úgy, hogy aznap indult az akció.

Sajnos úgy tűnik, hogy a vásárlói panaszokat is semmibe veszik: a felháborodott érdeklődők hiába kérdeznek bármit is az üzletlánc közösségi oldalán, a Pepcótól semmiféle választ nem kapnak. A Pepco ügyfélszolgálata teljességgel elérhetetlen, a Promotions újságírója is próbált velük többször telefonon keresztül kapcsolatba lépni, de a hivatalos honlapjukon feltüntetett szám gyakorlatilag ki sem csöng.

Mikor emailben próbálták őket keresni, átirányították őket egy másik osztályhoz, ahonnan azóta sem jött válasz. Ebből pedig egyértelműen az látszik, hogy a Pepco Magyarország nem is akar foglalkozni a vásárlói panaszokkal, pedig van belőle bőven.

Most éppen egy akcióban meghirdetett illat diffúzor és hozzá való illóolaj miatt zúdult rá hatalmas gyűlöletcunami, ugyanis sokan arra panaszkodnak a kommentszekcióban, hogy több üzletben sem lehet kapni ezeket a termékeket.

· „Melyik Pepcoban lehet kapni? Ezzel a termékkel szinte csak az újságban lehet találkozni!! Volt, hogy nyitásra mentem tavaly is… érdekes módon elfogyott. Hogy tud valami elfogyni a meghirdetett nap előtt? Nyitás előtt?? Szerintem 90 százalékban ezt a terméket soha nem teszik ki. Megtartják maguknak. Vicc, hogy minden évben pontosan ez a termék nincs…. se nyitásra…. meg elfogy… stb”

· „Minek megosztani ha nincs mar sehol”

· „Ez olyan hol volt hol nem volt mesebeli termék mint a rénszarvasok karácsonykor!”

· „4 Pepcoból egyetlen egyben sem volt Pécsen … minek hirdetitek egyáltalán?????”

– ez négy dühös komment a sok közül, de azért vannak olyan szerencsések, akik valahogy mégis hozzájutottak a termékekhez.

Nemcsak a Pepcóban, de más üzletben is rendszeresen fordul elő, hogy a közkedvelt, akcióban meghirdetett termékekből a dolgozók is eltesznek maguknak egy-egy darabot, és így persze gyorsan elfogy. Mi több, ahogy az első kommentben is olvasható, volt olyan, hogy az akció első napján, már nyitásra sem volt bizonyos termékből.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Válik Peller Anna
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 21.
Celeb
Nagy bajban van Marics Peti
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 19.
Külföld
Érkezik a vasárnapi boltzár!
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 17.