Belföld

Hosszú Katinkát félti a világbajnok úszó, ezt üzente neki

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.16 | 09:48

Az úszólegenda Hargitay András drukkol Hosszú Katinkának, de egyúttal aggodalmát fejezte ki a jelenlegi helyzet miatt. 

Hargitay András a Ripostnak beszélt arról, hogy Hosszú Katinka hasonló cipőben járhat, mint egykor ő maga is. Hargitay úgy véli, az idő nem kegyelmez senkinek, így Katinkának hamarosan döntenie kell azzal kapcsolatban, hogy folytatja-e a versenyzést.

Fotó: Wikipedia

Nyolcvankettőben magam is hibáztam – ma már tudom, akkor még nem éreztem – mert nem kellett volna már elindulnom az Európa-bajnokságon. De hajtott valami, mégpedig a ’84-es olimpiai részvétel, amiből aztán nem lett semmi az ismert politikai okok miatt

– mondta a lapnak.

Úgy véli, ő sokkal könnyebb helyzetben volt akkortájt, hiszen már doktor volt, és az állatkórházi feladatai segítettek abban, hogy ha nem is könnyen, de befejezze a versenyzést.

Le a kalappal előtte, hogy az életét szentelte az úszásnak, és még mindig nem adja fel, úgy hallottam, készül a versenyzésre. Nos, ezért is féltem. Tudom, ebben a közegben élte az életét, de szerintem mindenkinek tudni kell(ene), mikor elég

– tette hozzá Hargitay.

Drukkolok Katinkának, és üzenem neki, Darnyi Tamás veretlenül hagyta abba, szerintem túl korán. Mindenki tiszteletbe tartotta a döntését. Szóval, hajrá Katinka, ha úgy érzed, van még miért úsznod, akkor rajta! De nagyon nehéz lesz az út ennyi kihagyást követően.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló