Belföld

Mi történt? Váratlanul eltűnt K. Endre oldala

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.16 | 18:28

A bicskei gyermekotthon elítélt igazgatóhelyettese nemrég még posztolt, most azonban nyomtalanul eltűnt a Facebook oldala.

K. Endre, a bicskei gyermekotthon egykori pedofil igazgatójának elítélt bűntársa a közösségi médiában fejezte ki álláspontját a körülötte kialakult botrány kapcsán. A férfi csütörtökön Facebook-bejegyzésében elítélte a “bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőket”, akik számára nem elegendő Novák Katalin lemondása és Varga Judit visszavonulása sem.

A férfi azt is megosztotta, hogy elgondolkodik a hazaköltözésen Erdélybe, azonban a “csahos média” már a szülőfalujában is rossz hírét kelti, megpróbálva megosztani az ottani közösséget.

A Blikk értesülései szerint K. Endre felesége megerősítette, hogy a férje hozta létre az említett Facebook-oldalt, és a közösségi médián keresztül próbálja megosztani az ügy részleteit. A lap az elítélttel is interjút készített, aki állítja, ártatlan, és egy meghurcolás áldozata.

Akárhogy is, az inkriminált oldal péntek reggelre eltűnt a Facebookból, és senki se érti, mi történhetett. Elképzelhető, hogy K. Endre nem bírja az intenzív médiafigyelmet? Akkor viszont miért szólalt meg?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló