Belföld

Mi történt? Váratlanul eltűnt K. Endre oldala

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.16 | 18:28

A bicskei gyermekotthon elítélt igazgatóhelyettese nemrég még posztolt, most azonban nyomtalanul eltűnt a Facebook oldala.

K. Endre, a bicskei gyermekotthon egykori pedofil igazgatójának elítélt bűntársa a közösségi médiában fejezte ki álláspontját a körülötte kialakult botrány kapcsán. A férfi csütörtökön Facebook-bejegyzésében elítélte a “bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőket”, akik számára nem elegendő Novák Katalin lemondása és Varga Judit visszavonulása sem.

A férfi azt is megosztotta, hogy elgondolkodik a hazaköltözésen Erdélybe, azonban a “csahos média” már a szülőfalujában is rossz hírét kelti, megpróbálva megosztani az ottani közösséget.

A Blikk értesülései szerint K. Endre felesége megerősítette, hogy a férje hozta létre az említett Facebook-oldalt, és a közösségi médián keresztül próbálja megosztani az ügy részleteit. A lap az elítélttel is interjút készített, aki állítja, ártatlan, és egy meghurcolás áldozata.

Akárhogy is, az inkriminált oldal péntek reggelre eltűnt a Facebookból, és senki se érti, mi történhetett. Elképzelhető, hogy K. Endre nem bírja az intenzív médiafigyelmet? Akkor viszont miért szólalt meg?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló