Bűnügy

Késsel fenyegette az eladót az üzletben egy csongrádi férfi

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.18 | 14:22

Késsel fenyegette az eladót és a bevételt követelte egy férfi egy csongrádi üzletben. A városi rendőrök néhány órán belül elfogták.

Kép: Unplash

A rendőrségre 2023. február 16-án reggel érkezett bejelentés, hogy Csongrádon egy üzletben az eladót késsel megfenyegették és a kasszából a bevételt követelték, azonban a rabló üres kézzel menekült el a helyszínről. A városi nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, a tanúkihallgatások és a személyleírás alapján néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A gyors felderítésnek köszönhetően a 36 éves férfit a rendőrök csongrádi otthonában 2023. február 16-án kora délután elfogták, ahol a kutatás tartottak és megtalálták az elkövetés során viselt ruházatát is.

A rablót előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló