Belföld

Befolyásos Fideszesekkel váltott erotikus üzeneteket Orosz Barbara – Dühönghet az államtitkár, ugyanis minden kiderült

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.22 | 09:48
  • trendindex: 5

Az NNI nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a nyomozást.

Orosz Barbara Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint Vida Józseffel, a TV2 Mészáros Lőrinc közeli tulajdonosával folyatott erotikus töltetű üzenetváltásait korábban a Privátkopó című portál hozta le.

Két éve indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda a Privátkopó című portál ellen, mely korábban leközölte Orosz Barbara Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint Vida Józseffel, a TV2 Mészáros Lőrinc-közeli tulajdonosával folyatott erotikus töltetű üzenetváltásait, írja a Media1.

A Mokka műsorvezetője 2021-ben jelentette fel a lapot és a Pesti Riportot, amiért nyilvánosságra hoztak üzeneteket, amiket ő váltott Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárral, Vida Józseffel, a TV2 tulajdonosával, valamint Barthel-Rúzsa Zsolttal, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány elnökhelyettesével.

A Privát Kopó most azt írja, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást.

Az eljárás során hatóságunk a szükséges bizonyítási eljárásokat elvégezte, majd a beszerzett adatokra figyelemmel az eljárás megszüntetéséről határozott

– írja az NNI a Privát Kopó szerint, amely fotórészleteket is közöl cikkében a megszüntető határozatról.

A két internetes portál tehát nem valósított meg bűncselekményt azzal, hogy 2021 tavaszán nyilvánosságra hozták a TV2 Mokka műsorvezetője által politikai befolyással rendelkező NER-lovagokkal folytatott, valamint tőlük kapott, szexuális tartalmú Messenger és Viber üzeneteket.

A lap ismét megjegyzi, hogy

Orosz kiszemeltjei kivétel nélkül nős, többgyermekes férfiak voltak, akik a Fidesz krémjéhez tartoztak

Orosz Barbara a mobiltelefonjában módszeresen, mappákba rendezve eltárolta a pikáns üzenetváltásokról készült képernyőfelvételeket, majd azokat több barátnőjének elküldte a lap szerint.

Korábban Kovács Zoltán is bejelentette, hogy feljelentést tesz az ügyben, azonban később elállt ettől.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Elhunyt Halász Judith
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 22.