Belföld

“Összetört szívvel tudatom veletek, hogy örökre elment” – meghalt a Magda Cum Laude zenésztársa

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.11 | 13:10

Magda Lajos két hónapja került válságos állapotba.

A 37 éves zenész még januárban kapta el a koronavírust, azóta állapota válságos volt, műtüdős kezelést kapott. Még január közepén egy felhívással jelentkezett közösségi oldalán a Magna Cum Laude. A zenészek barátjuk, kollégájuk történetét megosztva kérték az embereket, hogy támogassák Magda Lajost és párját, a zenész ugyanis akkor életveszélyes állapotban volt.

Talán néhányan a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat felejthetetlen billentyűjátékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta….Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között

 – tette közzé pár hete Facebook oldalán a Magna Cum Laude.

Ma pedig szomorú hír érkezett. Felesége jelentette be, hogy Magda Lajos életét vesztette. A férfi több alkalommal segítette a Magna cum Laude zenekart a koncertjeiken, a Magnatofon című dalukat pedig felejthetetlen billentyűjátékával tette különlegesebbé.

A zenésznek kétoldali tüdőgyulladása lett és közben tüdőembóliát kapott, utána szinte azonnal az intenzívre vitték, hiszen tüdejének 80 százaléka már gyulladásban volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.