Belföld

F@szfejség, hogy a büdös pics@ba alszol te? – Majka keményen nekiment a Gődénynek

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.12 | 14:20

Majka közösségi oldalán osztotta ki Gődény Györgyöt

Hogy pontosan min akadt ki, azt nem lehet tudni, de vélhetően a Gődény-féle párt legutóbbi bejegyzésén.

Gödény!! Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az èkes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fènyképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki.

– írta Majka, majd hozzátette:

Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj,uszíts…

A rapper számára felfoghatatlan az a tény, hogy vannak, akik “tátott szájjal hallgatják”

Nagyrèszük persze nem is sejti, hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod (Dr.), de kábé annyira vagy orvos, mint én operaènekes. Mi jöhet még?

– tette fel a kérdést.

Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az ésszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy aki igazi birkàknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserèbe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…. És most?? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét..

Úgy gondolja Gődény teljesítményének csúcsa, hogy

támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejsèg. Hát hogy a büdös picsaba alszol te?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló