Nők

Péterfy-Novák Éva egyszerre ment neki Rogán Antalnak és Varga Juditnak: “27 évem a kukába ment”

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.03 | 16:43

Péterfy-Novák Éva író, aki hosszú évek óta az áldozatvédelem területén tevékenykedik, nyilatkozott a Magyar Péter és Varga Judit közötti botrányról.

Az RTL Reggeli műsorában elmondta, hogy több mint két évtizedes munkássága során szerzett tapasztalatait Rogán Antal miatt érzi értéktelennek. Hozzátette, hogy egy politikailag motivált ügy felhasználása történt, amit nem lenne szabad megtenni, és ezzel Varga Judit is tisztában van.

Péterfy-Novák Éva író szerint Varga Judit politikai céllal használt fel egy olyan ügyet, amit nem lett volna szabad. Ezzel az egykori igazságügyi miniszter behódolt a rogáni propagandának és hátat fordított több mint háromszázezer nőnek, akiknek példát mutathatott volna.

Ha valaki azt mondja, hogy gyerekek, ti működtetitek politikai szempontok alapján az ügyészséget, ti húzgáltok ki iratokat, loptok, csaltok, hazudtok, erre az a válasz, hogy bántalmazott vagyok. Nem érdekli az a 300 ezer bántalmazott nő, akiknek példát mutathatott volna – mondta.

Péterfy Gergely üdvözli Magyar Péter közéleti szerepvállalását, ám szerinte fontos, hogy a megkezdett, jól átgondolt munkát hosszú távon is folytatni tudja. Péterfy-Novák Éva hozzátette, hogy Rogán Antal most hátrál, ők rohannak valami után, természetesen nagyon aljas, nagyon pökhendi, nagyon-nagyon ’30-as évekre emlékeztető kommunikációval.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.