Belföld

Khloé Kardashian mindjárt szül, a pasija meg egy Instagram-modellel hetyeg?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.11 | 10:46

Az NBA-játékos mit is keresett egy manhattani hotelben Lani Blairrel?

Nemsoká Khloé Kardashian is megszül, gyermekének apja pedig nem más, mint Tristan Thompson. Szombaton az NBA kosarasát viszont egy bronxi Instagram-modellel látták egy hotelben: Lani Blairt vitte ugyanis oda. Thompson 2016 óta találkozgatott az akkor már elvált Kardashian-lánnyal, aki éppen első közös gyermeküket várja.

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A sportolót viszont a csapatának hoteljében, a manhattani Four Seasonsben látták egy formás barna nővel. A 27 éves férfi és a 28 éves Insta-modell több órahosszát tartózkodtak az épületben, majd együtt távoztak, Thompson ráadásul ruhát is váltott.

C L E V E L A N D? #AllForOne

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Hajnali 5-kor értek a hotelhez: a férfi nyitotta ki az ajtót és szálltak be együtt a liftbe. Majd este 8-kor távozott a hölgy, ugyanabban az öltözetben, egy jól megtömött Louis Vuitton utazótáskával.

Egy videó is köröz a neten, mely szerint a férfi az egyébként Kardashian-típusú nő körül legyeskedik egy New Yorki tetőn rendezett party-n. A Soho House-ban pedig állítólag már egy csók is elcsattant. Egy forrás szerint:

A hétvégén Lani valóban sokat volt együtt Tristannal.

Blairnek 360 ezer Instagram-követője van, de hirtelen privátra állította a profilját. Khloé, aki mindenórás – elvileg hónap végére várja a kislányukat – még nem nyilatkozott.

Még a Cavaliers kosárlabda csapat, melynek színeiben Thompson hétfőn New Yorkban játszott, sem reagált. A férfinek egyébként már van egy fia:

Going to miss my bump..but the best is yet to come! ?? Vest: @AzurraDubai

A post shared by ?ℐℴ ℛđƴ.ℭ? (@alleyesonjordyc) on

… egy Jordan Craig nevű, csinos bloggertől, aki akkor hozta világra a kisfiát, mikor már a kosaras a Kardashian-lánnyal kezdett randizni. Most a történet megismétlődni látszik: akkor épp Khloé kapott hideget-meleget. Az új versenyző is erősnek látszik:

A Page Six hozzáteszi, hogy Khloé egyelőre egy álomszép, babavárós képet posztolt hétfőn:

We are ready whenever you are little mama ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló