Belföld

Brutális vonatgázolás történt Gödöllőnél

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.21 | 13:18

Halálos vonatgázolás történt Gödöllő közelében.

A Bors információink szerint egy férfit gázolt halálra egy személyvonat Gödöllő és Isaszeg között, a vasúti átjáróban, az Isaszegi úton. Többen végignézték a tragédiát.

Fotó: Pixabay

A tragédiának több szemtanúja is volt, az egyikük mesélt a lapnak a történtekről. Elmondása szerint épp hazafelé tartott, amikor a vasúti átjárónál pirosat kapott. Több autóval várakozott együtt, hogy elmenjen a vonat. Ekkor vette észre a férfit, aki elmondása szerint nehezen tudott menni, véleménye szerint olyan volt, mintha erősen bódult állapotban lett volna. A szemtanú nem értette, mit kereshetett ott gyalog, ugyanis nem sok minden van arra, általában azon a szakaszon autóval közlekednek az emberek.

Hiába dudált a vonat, már nem tudott megállni

– mesélte a lapnak.

Elindult a sínek felé, de még mindig lent volt a sorompó és tilos jelzést mutatott a lámpa. Ekkor már éreztem, hogy valami nagy baj fog történni, ha nem megy el onnan. Abban a pillanatban, hogy a férfi rálépett a sínekre megjelent a vonat…. A vezető hiába dudált, fékezett, esélye se lett volna megállni.

Hozzátette:

Borzalmas látvány volt. Annyira gyorsan történt minden, hogy esélyünk se lett volna segíteni neki. Egy nagy koppanás, után már láttuk, hogy a vonat maga alatt görgeti szerencsétlent és pár méter múlva pedig kiköpi. Horrorisztikus látvány volt, mivel a férfinak letépte a kezeit meg a lábait. Többen odarohantak segíteni, de öklendeztek mikor odaértek, így én oda se mentem… – zárta.

A Bors információi szerint az utasokat mentesítő járat vitte tovább.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.