Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Belföld

Meglepő kijelentést tett Borkai a szexbotrányával kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.21 | 11:18

Elárulta, hogyan hatott a feleségével való kapcsolatára.

Győr egykori polgármestere az Ördög ügyvédje miatt indított perben tanúskodott csütörtökön, és újságírói kérdésre arról beszélt, már túl van a dolgon, sőt megerősítette a családját az ügy.

Fotó: Youtube

„Az ördög ügyvédje” blog működtetésével kapcsolatban személyiségi jogok megsértésének vádjával állt bíróság elé Czeglédy Csaba a Veszprémi Járásbíróságon. Kedd délután a szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak, akik előtt – az ügyvédek, ügyészek, vádlottak jelenlétében – többször is levetítették az említett videót.

A szexbotrányába belebukott egykori fideszes polgármester csütörtökön a győri bíróság épületének videószobájából, tanúként jelentkezett be annak az ügynek a tárgyalására, amely „Az ördög ügyvédje” nevű blog miatt folyik Veszprémben.

Egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. Nem örül az ember ennek, de itt nem én vagyok a vádlott, én a sértettje vagyok ennek az ügynek

– mondta a meghallgatásra érkezve a Blikknek Borkai Zsolt. A lapnak elmondta, neki nem vetítették le a videót, elmondása szerint az esetében nem volt erre szükség.

Arról van szó, hogy azok a felvételek és képek, amelyek megjelentek azon a blogon, nem az engedélyünkkel készültek. Nem is járultunk hozzá. Ez a személyiségi jogok súlyos megsértése.

Mint mondta, “ilyenformán az, hogy ki és hogyan volt szexuális kapcsolatban, nem kérdés ebben az ügyben. Hiszen már a kezdet kezdetén sem tagadtam, hogy én vagyok felvételen”

A Blikknek arra is válaszolt, hogy mennyire viselte meg, hogy ismét fel kellett idézni-e az eseményeket.

Már túl vagyok rajta. Talán azt is mondhatom, hogy minden rosszban van valami jó. Nagyon megerősített engem, hiszen ami nem öl meg, az megerősít. Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal. Az elmúlt három év megpróbáltatásait közösen le tudtuk győzni. Szerintem ez külön példamutató, bár nem volt egyszerű

Forrás: Blikk, Propeller


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Csobot Adél odavan az exért
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.