Belföld

Megszólalt Vágó István özvegye

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.16 | 09:18

Az egész országot megrázta Vágó István váratlan halála.

A tragikus hírt április végén közölték. Mint kiderült, szerettei zárt körben vesznek majd végső búcsút a tévés legendától.

Fotó: Youtube

Vágó István özvegye, Judit a Kiskegyednek nyilatkozott. Sokkos állapotba került férje tragikus halálakor, eleinte beszélni sem tudott, csak most tudja elmesélni, mi történt azon a szörnyű napon. Mint mondta, jó látni, hogy mennyien szerették a férjét, és azt kívánja, hogy Vágó István ezt odafentről lássa. Judit a tragédia után három napig a fiánál lakott, aki azóta tíz percenként hívja, nagyon vigyáz az édesanyjára.

A szörnyű tragédia előtt is azt mondtam, ilyen rendes gyereke senkinek nincs, mint nekünk a Janó. Elképesztő, ahogy ragaszkodik hozzám, és van egy 6 éves kis unokám, Borisz. Ők tartják bennem a lelket.

Judit elmondta, most már fel tudja eleveníteni azt a szörnyű estét. Vágó István a halála előtt, még este tízkor is Facebookon levelezett az ismerőseivel.

Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott… Én onnantól sokkos állapotba kerültem

– idézi fel a borzalmas pillanatokat az özvegy.

Judit arról is mesélt a Blikk Rúzs szerint, hogy semmilyen betegségről nem tudtak, de már több mint hat hete köhögözz.

ezért sokat könyörögtem neki, hogy menjünk el kardiológushoz, menjünk el tüdőszűrésre.

Az özvegy elmondta, ezek a vizsgálatok a halála előtt megtörténtek:

Ezek a vizsgálatok a halála előtt megtörténtek: kardiológusnál másfél héttel, tüdőszűrésen négy nappal előtte voltunk, és minden eredmény negatív volt. Szív-CT-n is voltunk, egy barátnő orvosunk azt mondta, hogy szép szíve van Istvánnak, és a korához képest minimális a meszesedés, az szóra sem érdemes.

Hozzátette: “Sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg. Ha ez lett volna, és nem ment volna el a vizsgálatokra, akkor én abba beleőrültem volna. De nem ez történt, nem ez volt a baj”.

Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni. Most csak azt bánom, hogy miért nem vittem el egy hasi ultrahangra is, de soha nem fájt a hasa és eszembe se jutott ilyesmi. És egyébként azt mondják az orvos barátaink: ha ez meg is lett volna, akkor sem biztos, hogy láttak volna valamit, sőt, ha éppen műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.