Belföld

Megszólalt Vágó István özvegye

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.16 | 09:18

Az egész országot megrázta Vágó István váratlan halála.

A tragikus hírt április végén közölték. Mint kiderült, szerettei zárt körben vesznek majd végső búcsút a tévés legendától.

Fotó: Youtube

Vágó István özvegye, Judit a Kiskegyednek nyilatkozott. Sokkos állapotba került férje tragikus halálakor, eleinte beszélni sem tudott, csak most tudja elmesélni, mi történt azon a szörnyű napon. Mint mondta, jó látni, hogy mennyien szerették a férjét, és azt kívánja, hogy Vágó István ezt odafentről lássa. Judit a tragédia után három napig a fiánál lakott, aki azóta tíz percenként hívja, nagyon vigyáz az édesanyjára.

A szörnyű tragédia előtt is azt mondtam, ilyen rendes gyereke senkinek nincs, mint nekünk a Janó. Elképesztő, ahogy ragaszkodik hozzám, és van egy 6 éves kis unokám, Borisz. Ők tartják bennem a lelket.

Judit elmondta, most már fel tudja eleveníteni azt a szörnyű estét. Vágó István a halála előtt, még este tízkor is Facebookon levelezett az ismerőseivel.

Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott… Én onnantól sokkos állapotba kerültem

– idézi fel a borzalmas pillanatokat az özvegy.

Judit arról is mesélt a Blikk Rúzs szerint, hogy semmilyen betegségről nem tudtak, de már több mint hat hete köhögözz.

ezért sokat könyörögtem neki, hogy menjünk el kardiológushoz, menjünk el tüdőszűrésre.

Az özvegy elmondta, ezek a vizsgálatok a halála előtt megtörténtek:

Ezek a vizsgálatok a halála előtt megtörténtek: kardiológusnál másfél héttel, tüdőszűrésen négy nappal előtte voltunk, és minden eredmény negatív volt. Szív-CT-n is voltunk, egy barátnő orvosunk azt mondta, hogy szép szíve van Istvánnak, és a korához képest minimális a meszesedés, az szóra sem érdemes.

Hozzátette: “Sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg. Ha ez lett volna, és nem ment volna el a vizsgálatokra, akkor én abba beleőrültem volna. De nem ez történt, nem ez volt a baj”.

Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni. Most csak azt bánom, hogy miért nem vittem el egy hasi ultrahangra is, de soha nem fájt a hasa és eszembe se jutott ilyesmi. És egyébként azt mondják az orvos barátaink: ha ez meg is lett volna, akkor sem biztos, hogy láttak volna valamit, sőt, ha éppen műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló