Belföld

Orbán Viktor szegény mint a templom egere: semmi sem szerepel a vagyonnyilatkozatában

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.02 | 12:18

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát.

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát – közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke az MTI-vel szerda este.

Hargitai János tájékoztatása szerint a képviselők és volt képviselők, valamint a jelenlegi és volt nemzetiségi szószólók és a nemzetiségi képviselő vagyonnyilatkozata június 2-tól tekinthető meg az Országgyűlés honlapján.

Vessünk hát egy pillantást a puritán életvitelét rendre demonstráló, megtakarítással szinte soha nem rendelkező Orbán Viktor által leadott dokumentumra.

Nos, a 2022. május 5-ei állás szerint a miniszterelnöknek továbbra sincs félretett pénze, sem autója vagy egyéb járműve, és egyetlen cégben sincs tulajdonrésze.

Pénzügyi tanácsokat ne Orbán Viktortól kérjen: íme a miniszterelnök friss vagyonnyilatkozata

Felerészben tulajdonosa a XII. kerületi lakásuknak, ezen kívül továbbra is megvan a felcsúti családi háza. Jövedelme csak miniszterelnöki és képviselői tiszteletdíjából származik.

Orbán Viktorral és feleségével, Lévai Anikóval továbbra is egy háztartásban él legkisebb lányuk, Flóra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló