Belföld

Orbán Viktor szegény mint a templom egere: semmi sem szerepel a vagyonnyilatkozatában

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.02 | 12:18

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát.

Valamennyi esküt tett országgyűlési képviselő, nemzetiségi képviselő és nemzetiségi szószóló, valamint volt képviselő és volt szószóló leadta a határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő családtagja vagyonnyilatkozatát – közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke az MTI-vel szerda este.

Hargitai János tájékoztatása szerint a képviselők és volt képviselők, valamint a jelenlegi és volt nemzetiségi szószólók és a nemzetiségi képviselő vagyonnyilatkozata június 2-tól tekinthető meg az Országgyűlés honlapján.

Vessünk hát egy pillantást a puritán életvitelét rendre demonstráló, megtakarítással szinte soha nem rendelkező Orbán Viktor által leadott dokumentumra.

Nos, a 2022. május 5-ei állás szerint a miniszterelnöknek továbbra sincs félretett pénze, sem autója vagy egyéb járműve, és egyetlen cégben sincs tulajdonrésze.

Pénzügyi tanácsokat ne Orbán Viktortól kérjen: íme a miniszterelnök friss vagyonnyilatkozata

Felerészben tulajdonosa a XII. kerületi lakásuknak, ezen kívül továbbra is megvan a felcsúti családi háza. Jövedelme csak miniszterelnöki és képviselői tiszteletdíjából származik.

Orbán Viktorral és feleségével, Lévai Anikóval továbbra is egy háztartásban él legkisebb lányuk, Flóra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló