Belföld

Ájultra vertek egy többgyermekes édesanyát Budapesten, reagált a rendőrség

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.12 | 18:18

Az eset pünkösd vasárnap történt Budapesten.

A múlt héten többnapos keresztelőt tartott egy család Kispesten. A bulin rengetegen vettek részt, élőzene is volt. Több szomszéd is jelezte a rendőrség felé, hogy túl hangosak, de nem történt semmi a Tények beszámolója szerint.

Kép: Unplash

Először a hétgyermekes édesanya ment át szólni a szomszédjuknak. Az anya szerint azt mondták neki,

“nincsenek hozzászoktatva a hangos cigányokhoz” és ez egy háromnapos ünnepség.

egyetemista lánya késő este ismét tett egy próbát a hangzavar elmulasztására.

– tette hozzá az édesanya, aki ezután lánya segítségére rohant, hogy testével védje, ám ezután őt érték az ütések.

Próbáltam átkarolni a lányomat és akkor én voltam, akit rögtön ütöttek két oldalról

– magyarázta a nő.

A családapa is a lányok segítségére rohant, de őt is megverték a szomszédok. A férfi elmondta: felesége eszméletlenül feküdt a földön, ami nem volt elég a támadóiknak, ezután még meg is rugdosták az asszonyt.

Próbáltam leszedni őket a feleségemről, és akkor nekem estek. Áprilisban volt egy szemműtétem, a szemműtétből kifolyólag 

– részletezte a családapa.

A helyszínre végül három mikrobusznyi rendőr érkezett ki, hogy megfékezze a dühöngő társaságot, a megvert család tagjait pedig kórházba szállították. Az ügyben most súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik nyomozás – írja a Tények.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, és az alábbi kérdéseket intéztük feléjük:

Folyik-e rendőrségi nyomozás? Igaz-e a Tények azon állítása, hogy több bejelentést kaptak a hangzavarról, és nem történt semmilyen rendőrségi intézkedés?

A rendőrség válaszát módosítás nélkül közöljük:

Élőzene mellett tartottak családi rendezvényt egy kispesti ház udvarán 2022. június 5-én. A hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök figyelmeztették az ünneplő családot, majd többször, visszatérően ellenőrizték az utcát és csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. 20 óra 25 perckor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. A percek alatt helyszínre érkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy az ünneplő társasággal egy környéken lakó család tagjai szóváltásba kerültek, akik közül két nőt és egy férfit megütöttek.

A rendőrök igazoltatták a helyszínen tartózkodókat, intézkedtek bántalmazott három ember orvosi ellátására (akik a jelenlegi adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek), egy férfit pedig előállítottak. A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt.

Forrás: Tények, Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.