Belföld

Horror Diósjenőn: sokkoló részletek derültek ki

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.05 | 10:48

Egy diósjenői lakos szerint közvetve az ő testvérének a haláláért is felelős az a férfi, aki a gyanú szerint 13 éve megölt két fiatal lányt.

Az ügyben még mindig zajlik a nyomozás, miközben a gyanúsított 30 napra rács mögé került, és az is kiderült, hogy az egyik eltűnt lánynak gyermeke született korábban.
Kép: Unplash

Múlt héten egy családi ház kertjében emberi csontokat találtak. Ezek vélhetően annak a testvérpárnak valamely tagjának a maradványai lehetnek, akik még 2009. január 1-jén tűntek el nyomtalanul Diósjenőn. A rendőrök azóta őrizetbe vették azt a férfit is, aki szerintük a két lány meggyilkolása mögött áll.

Nevelőapjukat vette őrizetbe a rendőrség, miután megtalálták az egyikük maradványait.

A botrányos esetről most a Blikknek nyilatkozott egy diósjenői lakos, aki azt állítja: a nevelőapa közvetve a saját testvérének a haláláért is felelős. Krisztián azt mondta, hogy a lányok egyike, Alexandra még 2004-ben, 13 évesen összejött az ő öccsével, aki akkor húszéves volt. Ők ketten le is feküdtek egymással, amelyet követően a nevelőapa nemi erőszak vádjával feljelentette testvérét.

Az öcsém, Richárd ezután végzett magával. A gyilkos nevelőapa miatt akasztotta fel magát a testvérem

– mondta Krisztián a lapnak.

Mindeközben az RTL Híradó riportjából derült ki: a hatóságok azóta döntöttek arról, hogy 30 napra letartóztatják a gyanúsítottat. Az ügyészség ezt azzal indokolta, hogy a férfi akadályozhatná a nyomozást, ha szabadlábon marad.

A híradónak nyilatkozva a helyiek azt is elmondták, hogy a lányokról a nevelőapjuk a közösségi oldalára is töltött fel képet. Az eltűnésük előtt pedig állítólag még azzal is eldicsekedett a szomszédjának, hogy videófelvételt is készített róluk, miközben lefeküdt velük.

A nevelőapa egyik rokona pedig azt mondta: a férfi nagyon goromba volt a lányokkal, különösen akkor, ha nem kapta meg, amit akart. Ezenkívül az is kiderült, hogy a fiatalabbik lány – aki az eltűnésekor 14 éves volt – gyermeket is szült eltűnése előtt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló