Belföld

Orbán Viktor lebukott: kiderült, mennyire undorodik a saját szavazóitól

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.06 | 16:18
  • trendindex: 33

Hadházy Ákos az Orbánt nyaralni szállító honvédségi repülőgép útjának költségeiről érdeklődött. Jellemző választ kapott.

Orbán Viktor elszólta magát: dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő botrányos tavaszi repülőútjáról próbálta megkérdezni

a sleppje közepén ácsorgó fideszes fővezért,

aki egyre kényszeredettebb vigyorral és suta szellemeskedéssel próbálta lepattintani dr. Hadházyt. A fideszes miniszterelnök végül egyszerűen LEVIDÉKIZTE a szekszárdi állatorvos dr. Hadházyt. A roppant kínos beszólás biztosan tetszeni fog a csőd felé tántorgó országot irányító párt jellemzően szintén vidéken élő szavazótáborának.

Megnéztük mit kínál a Xiaomi egyik legolcsóbb mobilja, és azt is, hogy mit tud a nagytestvér. Kattints és nézz bele a tesztünkbe! 


 

Dr. Hadházy Ákos bejegyzése, változtatás nélkül:

A miniszterelnök percekig csak zavartan, félkegyelmű módjára

röhögcsélni tudott akkor, amikor a Parlament folyosóján megkérdeztem, ki adott utasítást arra, hogy a honvédségi repülő Egyiptomból hazafelé egy ezer kilométeres kerülőt tegyen Pisába, hogy meglátogathassa a lányát. Ilyen az, amikor Orbán Viktor egy valódi kérdést kap és nincs módja kikerülni azt.

Válasz helyett, a kínos röhögcsélés mellett csak kocsmai stílusú személyeskedésre futotta neki. Megtudtuk tőle, hogy azért nem válaszol, mert szerinte én mindig hazudok, viszont azt hiába kérdeztem tőle, hogy szerinte miben hazudtam. Azt is mondta, hogy

én állítólag egy „szőrét hullató, rossz VIDÉKI róka“ vagyok,

de azt nem mondta, hogy egy fővárosi róka miért lenne jobb. Persze, valószínűleg vidéki parasztot akart mondani, csak azt nem találta volna helyénvalónak annyi művidéki sonkafőzős és pálinkázós videó után… Ez a kiszólása lebuktatta, valójában mennyire lenézi a vidéki embereket.

Amúgy a videót a kamu Alkotmánybíróság új tagjairól döntő titkos szavazás alkalmával tudtam elkészíteni. Ilyenkor a parlament egy folyosójáról a képviselőkön kívül mindenkit kizárnak, így a miniszterelnök sleppjét is, akik távol szokták tartani az őt kérdező újságíróktól. És

„építési“ kordont sem lehetett köré felhúzni itt.

Gondoltam, legalább kihasználom azt, hogy Kövér László annyira szeretne engem látni a szavazásokon (múltkor még orvosi igazolást is kért egy kihagyott szavazás miatt, legközelebb talán majd a leleteimet is kéri). Gondoltam, legalább legyen valami értelme, hogy ott voltam, azon kívül, hogy egyetlenként nemmel szavaztam Varga Judit Európai Ügyek Bizottsági elnöki tisztségére…

Persze, a videóból nem sok újat tudunk meg. Eddig is tudtuk, hogy

Orbán arrogáns, bunkó, gyáva alak és nem hajlandó válaszolni valódi kérdésekre.

Csak legtöbbször a sleppje és a kordon segítségével el tudja kerülni ezeket a kérdéseket, illetve évi egyszer egy sajtótájékoztatón felkészül rájuk. Váratlan esetben viszont marad a félnótás röhigcsélés és a személyeskedés.

Ami a legfontosabb: ezt is csak azért engedheti meg magának, mert tudja, mindaddig,

amíg kezében van a propaganda gépezet, ezt is megteheti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló