Belföld

Rezsi-para: Szijjártó 690 ezret, Orbán 138 ezret fizethet havonta – mutatjuk a többi politikust is

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.22 | 12:18

Gulyás Gergely járhat a legjobban, ezzel szemben Szijjártó Péter felkötheti a gatyáját, mert fizetni fog!

A Blikk.hu sorra vette a legbefolyásosabb magyar politikusokat, kinek mennyire fájhatnak majd az új rezsiárak.

Persze az egyes politikusok otthonainak pontos hőigényét és energetikai jellemzőit nem tudjuk és nyilván nem is fogják elárulni, ezért átlagos körülmények figyelembevételével becsülte a lap az épületek energiaigényét.

Mert például bárkiről simán el tudjuk képzelni, hogy van fűtött medencéje, meg házimozi rendszere, de nyilván ezt nem fogják csak úgy elárulni.

– tették hozzá!

Gulyás Gergely

Még Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter járhat a legjobban számításaik alapján. Egymaga él egy XI. kerületi társasház 95 négyzetméteres lakásában, bár az viszonylag nagy, de ha nagyon takarékos, a hatósági szint alatt tud maradni. Ha átlag felett él, havi 200 köbméter gázt és 300 kilowattóra áramot fogyaszt, 70 ezres számlát fizethet, bevallása szerint biztosan ki tudja gazdálkodni az új díjat.

Szijjártó Péter

Elképesztő nagy lábon él Szijjártó Péter külügyminiszter, aki két gyermekével és feleségével Dunakeszin egy olyan 750 négyzetméteres kastélyban él. Nyilván egyszerre nem tartózkodnak a villa valamennyi helyiségében, de ha csak 1600 kw-órával és 900 köbméter gázzal számolunk, majdnem 690 ezer lesz csak a számla a bulvárlap szerint.

Orbán Viktor

Orbán Viktorral és feleségével már csak Flóra lányuk él egy háztartásban a 190 négyzetméteres Cinege utcai villában. Ha csak szerényen, de jóval átlag felett havi 410 kilowattórával és 280 köbméter gázzal számolunk akkor

esetükben, 138 ezer lesz így is a havi rezsiszámlájuk.

A mindenki ellensége ex-miniszterelnök  vagy a rezsibiztos Német Szilárd becsült fogyasztását a Blikk.hu cikkében olvashatják. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló