Belföld

“Hát, te b.zi vagy, nem?” – férfit fogdosott a szélsőjobboldali Budaházy Edda férje

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.27 | 21:52
  • trendindex: 3

A férfi usánkában balhézott a Budapest Pride zárórendezvényén, ahol a Szabadság téri színpad mögé is bejutott.

„Hát, te buzi vagy, nem? Te szereted az ilyet, nem?” – ezt Mondta Molnár Áron szerint neki Budaházy Edda férje, miután megfogta a fenekét szombaton. A férfi usánkában balhézott a Budapest Pride zárórendezvényén, ahol a Szabadság téri színpad mögé is bejutott.

molbar

A színész a Blikknek mesélte el, mire emlékszik a szombati balhéból. Szerinte a buzizó férfi már azelőtt is gyanúsan viselkedett, mielőtt hozzáért volna, és azt hazudta, hogy a 444 videósa. Molnár úgy emlékszik, hogy hiába szólította fel távozásra, a férfi célba vette a színpadot, fel akart menni, ebben a színész akadályozta meg.

Akkor elment a színpad elé és elkezdte azt kiabálni, hogy A noÁrka megfogta a pöcsömet! Ez annyira zavarba ejtően primitív volt, hogy erre mindenki lefagyott. Én mondtam a szervezőknek, hogy azonnal hívjanak rendőrt. A rendőrök meg is jelentek a kordonnál, de nem jöttek be a fickóért. Nekem integettek, hogy hozzam ki. Nevetséges helyzet volt, de így tettem, megfordítottam az úriembert és elindítottam kifelé, a kordonnál nem akaródzott kimenni, így ott egy kicsit erélyesebben helyeztem irányba

– foglalta össze a történetet, és kijelentette, hogy a fentékfogás szexuális zaklatásnak minősül, és mivel a történteknek szemtanúi is voltak, fontolgatja, hogy feljelenti Budaházy Edda férjét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 3 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • Lorincz Miklos szerint:

    De lehet, hogy tévedek, és a megalázás nagy nyilvánosság előtt csak álca, mert valójában ő maga egy látens buzi

  • Lorincz Miklos szerint:

    Ez nem sexuális zakklatás, mert az a fasz, nem erotikus élményszerzés miatt markolászta a seggét. Megalázás volt a cél, beletiporni a másik lelkébe. Nem hiszem, hogy ha élvezni szerette volna a segge domborulatját, rugalmasságát, ernyedtségét, akkor itt tudta volna azt átélni, és elélvezni tőle, hanem elhívta volna egy kis borozgatás közben haza. Szóval abszolút egy ocsmánylélek, egy sérült faszkalap közönséges – közönség előtti – perverz kielégülése volt ez. Hogy másvalakit lealázzon, és bizonyítsa ugyanolyan sérült, szerencsétlen tökfejekhez való tartozását. Beteg gyerek. és milyen sokan vannak…

Cikkajánló