Belföld

Távozik a Szemlélektől Hodász András

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.31 | 11:48

Váratlan, előre nem látott útkereszteződéshez érkezett a Szemlélek írják közleményükben amelyben csak diszkréten, sejtelmesen utalnak a távozás okaira, ám Hodász András néhány hete coming outolt, hogy meleg.

Fotó: Youtube

A lap azt írja, hogy az elmúlt hetek belső beszélgetései alapján felismertük, hogy közösségünk egyik alapembere, Hodász András olyan útra lépett, amelyen nem tudjuk elkísérni. Ugyanakkor közösségünk tagjai továbbra is kapcsolatban maradnak Andrással.

Andrást évek óta számos támadás érte. A jogos kritikák mellett megannyi méltatlan megjegyzést, rágalmat kellett elviselnie, folytatólagos karaktergyilkosság zajlott ellene, hatékony, bátor evangelizációs küldetésében sokan elfordultak tőle. Bár igyekeztünk támogatni e nehézségek közepette, az egyre sokasodó terheket Andrásnak kellett elhordoznia.

– írták, és hozzátették, hogy döntéseivel nem mindig értettünk egyet, ahogy ő is nyitottan fogadta közösségünk tagjainak egyéni lépéseit, akár botladozásait is.

Meggyőződésünk, hogy Andrásnak most a nyilvánosságtól való visszavonulásra, saját életének rendezésére van szüksége. Ebben továbbra is támogatjuk, mellette állunk, testvérként tekintünk rá. Tanácsait, ötleteit szívesen fogadjuk, hiszen tudjuk jól, milyen sok értéket hordoz, milyen fontos talentumokat kapott.

– tették hozzá.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló