Belföld

Megszólalt a 27 milliárdos hajón nyaraló Mészáros Lőrinc is, szerinte megilleti őt, hogy tiszteletben tartsák

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.09 | 10:18
  • trendindex: 14

Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák

27 milliárd forintos szuperjachton vakációzik Mészáros Lőrinc, aki szerint őt „közszereplőként is megilleti, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”. Közben kiderült, hogy egy jachtfigyelő portál tudni véli, hogy korábban a hajó tulajdonosa Konstantin Ivanovics Strukov, az ukrán kormány által szankciós listára tett orosz Putyin-párti milliárdos volt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Mészáros Lőrincéket egy 27 milliárdos jachton fotózták le a Földközi-tengeren. A történtekre sorban reagálnak az érintettek. Mészáros felesége, Várkonyi Andrea már hétfő este nyilatkozott a Blikknek:

elmondta, hogy néhány napot valóban a hajón voltak a gyerekeikkel és az unokáikkal, továbbá, hogy nem gondolja, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, főleg, hogy a családtagjaik nem is közszereplők.

Hasonlóan kommentálta a dolgot a Népszava kérdésére Mészáros Lőrinc nevében az Opus, a felcsúti milliárdos tőzsdei cégének sajtóosztálya is.

A kérdésére, ami a Rose d’or tulajdonosi hátterére vonatkozik, érdemi tájékoztatást nem tudunk adni, tekintve, hogy Mészáros Lőrinc magánemberként vette igénybe a szolgáltatást. Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák

– közölte Mészáros Lőrinc tőzsdei cége, az Opus sajtóosztálya a Népszava megkeresésére, de arról nem adtak tájékoztatást, hogy a felcsúti milliárdos bérelte vagy tulajdonolja a NER-elit minden eddiginél nagyobb luxushajóját, a Rose d’or-t, aminek fedélzetén a 444 fotósa lefotózta Mészárost és a dobozos jegeskávát iszogató Várkonyi Andreát.

A Népszava mindenesetre a superYachtFan.com nevű, állítása szerint jachtfigyelő és oknyomozó oldal információi alapján arról ír, hogy a hajó 2023-ban egy olasz gyárban készült és Máltán regisztrálták, ahol a yacht hivatalos tulajdonosi adatai titkosak. A jachtfigyelő portál viszont tudni véli, hogy korábban a hajó tulajdonosa Konstantin Ivanovics Strukov, az ukrán kormány által szankciós listára tett orosz Putyin-párti milliárdos volt. A lap hozzáteszi,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló