Belföld

Bencsik András attól fél, hogy előbb-utóbb kötelező lesz homoszexualitás a Szigeten

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.14 | 14:48

A Hírt Tv Sajtóklub című műsorában előkerült, hogy a Sziget remlámvideóiban azonos nemű párok csókolóznak – írja a 444.

Fotó: HírTV

A lap összefoglalása szerint a képsorok a Békemenetet szervező Bencsik András fejéban a következő gondolatsort indították el:

Úgy tudom, hogy az egyik célközönsége ennek a Sziget Fesztiválnak Nyugat-Európa. Hollandia meg egyéb országok … tehát a homoszexualitás propagálása már gyakorlatilag kötelező rutinná válik az iskolákban példának okáért. Valószínűleg ez egy tudatos döntés volt, hogy azért kellett ezt a propagandát a reklámfilmbe betenni, hogy az ide jövő nyugat-európai fiatalok otthon érezzék magukat.[…] Egészen egszerűen azért, mert »látjátok, mi is azon a fejlett nyelven beszélünk, mint ti odahaza«. Egyébként szívfájdító, hogy ugye Tarlós István mint polgármester azt írta egy levelében, hogy amennyiben egy ilyen propagandasátrat fel akarnak állítani, őszintén sajnálja, de akkor nem engedélyezi a Szigetet. [..]Azért, mert azt mondja, hogy oké, rendben van, ő nem tilthatja meg, hogy homoszexuális érzelmű emberek odamenjenek, de azt igen, hogy fiatalkorú embereket ezzel befolyásoljanak.

Most már azóta ott tartunk, hogy a reklámfilmben ez van, és nem szeretnénk megérni, amikor a bejáratnál megkérdezik ugye te hajlandó vagy megcsókolni egy azonosnemű embert, mert ha nem, akkor sajnos ide nem jöhetsz be. Ezt azért jó lenne valahogy kivédeni.”

Velkovics Vilmos, az SZFE tanára aztán megállapította, hogy iylen alapon akár drogokkal is lehetne reklámozni a Szigetet, hiszen az is elő-előfordul a fesztiválon.

Teljesen összeomlott Rétvári Bence a csókolózó lányok láttán

Forrás: 444.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.