Belföld

Tóth Gabi válásába még Novák Katalint is belekeverték: Novák Katika nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.05 | 17:49
  • trendindex: 3

Tóth Gabi és a vele hírbe hozott táncos szülei is ismerik már egymást.

Lakatos Márk sem hagyta szó nélkül a közéleti botrányt.

Fotó: TV2

A stylist egy TikTok videóban szólt be az énekesnek, illetve Novák Katalin köztársasági elnöknek is:

Innen visszafele tekintve ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud. De az, aki őt felbérelte erre, mondjuk, teszem hozzá, Novák Katika, mert ugye akkor ő még a családügyi minisztériumban volt, ő nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztény érzületnek és mindennek az, ha tényleg Tóth Gabika és kedves férje lesz ennek az arca?

Mindeközben nagyon úgy fest, Tóth Gabit már ismerik annak a táncosnak a szülei, akivel hírbe hozták

– szúrta ki a Story. Papp Máté édesapja ugyanis szintén hivatalos volt Pócs János konferenciájára, ahol az énekesnőt lefényképezték a táncossal.

Reddit-felhasználók pedig azt is kiszúrták, hogy Tóth már a közösségi oldalakon is ismerőse a táncos édesanyjának. De az énekesnő édesapja is ismerheti Papp Mátét, ugyanis az erdélyi turnéra – ahová Tóth nemrég a Fricska táncegyüttessel érkezett – ő is elutazott. A lap elérte a táncos menedzserét, aki – mint írják – semmit sem cáfolt, viszont nem is engedte nyilatkozni Papp Mátét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló