Belföld

Az ablakon keresztül lopta ki a rumot és több táskát a szegedi férfi

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.18 | 11:18

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a fiatal férfinak a letartóztatását, aki 2020. szeptember 16-án, a hajnali órákban, Szegeden betört egy belvárosi lakásba.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a lakásba annak nyitott ablakán keresztül, a félig leengedett redőnyt felfeszítve mászott be, miközben társa az utcáról figyelt. A férfi nyolc darab női táskát vett magához, a bennük lévő pénztárcával és készpénzzel, illetve mobiltelefonnal együtt. A táskákon felül egy üveg rumot is meglátott, ezért társának azt is kiadta, majd az ablakon át távozott a lakásból.

-írja az ügyészség.

Képünk illusztráció

A szegedi rendőrök állampolgári bejelentés alapján a férfit még aznap délelőtt azonosították, majd az előlük egy szegedi lakóház 4. emeleti, lezárt padlására bújt gyanúsítottat el is fogták. A telefon kivételével az eltulajdonított tárgyakat tőle lefoglalták, így a lopással okozott kár részben megtérült.

A dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen, kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a korábban már többször büntetett gyanúsított letartóztatására az elrejtőzés ténye és veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt. Bűntársa szabadlábon védekezik.

-tették hozzá!

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Gyász! Meghalt Robert Redford fia
  • szerző:nuus
  • 2020. 10. 20.