Belföld

Mészárosék testőrökkel védik az esküvőt – egyre több részlet derül ki a nagy napról

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.24 | 15:48

Egy kisebb hadseregnyi biztonsági ember védi a kíváncsi tekintetek elől a helyszínt.

Nem aprózza el lagziját az álom pár, ugyanis egyre több részlet derül ki, és egyre jobban érződik a hónapokon át tartó szervezés is.

meszaros-lorinc-varkonyi-andrea-masolat-1

Egy kisebb hadseregnyi biztonsági ember védi a kíváncsi tekintetek elől az alcsúti arborétumot. A sok titokzatoskodás miatt egy komoly biztonsági cég szakemberei biztosítják a helyszínt, mégpedig elég nagy számban.

A véderő nem más, mint a profikból álló Eurovéd Security. A cég nem áll messze Mészáros Lőrinctől, nem véletlen, hogy őket bízta meg azzal, hogy Várkonyi Andreával közös nagy napján ne történhessen semmiféle probléma, fennakadás biztonsági fronton.

Mészáros Lőrinc több érdekeltégét is védi a cég.

A Blikk beszámolója szerint Mészáros Lőrinc gondoskodik az őrökről, az arborétumhoz érkezett a Mészáros pizzéria furgonja is, amely egészen nyilvánvalóan nem az esküvői menüt vitte a helyszínre.

Még órákkal ezelőtt érkezett meg egy ismerős rendszámú Mercedes kisbusz is. A lesötétített üvegű buszban persze nem lehetett látni, hogy kik ültek, de annyi biztos, hogy a forgalmi rendszám alapján ez az a busz melyet a szerelmesek már többször is igénybe vettek utazáshoz.

A 444 úgy tudja, hogy az arborétum területén még a kisvasút megállója felöli személyzeti bejárón többszintes beléptetési rendszer működik. Ezeknél egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni.

Akit beengedtek, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló L&A logó díszített.

Erről egy képet is kapott a lap.

Forrás: 444/Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló