Belföld

Hallották beszélni a körúti robbantót

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.29 | 07:32

Akcentus nélkül, tisztán, magyarul beszélt a Teréz körúton bombát robbantó férfi - írja a Bors egy szemtanúra hivatkozva.

Testével nekiütközött egy szórakozóhely kidobóemberének, ekkor szólalt meg az a férfi, akit a Teréz körúti robbantásos merénylet elkövetésével gyanúsítanak – írja a Bors. A lap információi szerint a férfi tiszta magyarsággal szólalt meg: elnézést kért attól, akinek nekiment menekülés közben. Dr. Simon Richárd, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) helyettes szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Bors értesülését.

A merénylő állítólag nem csak a fehér horgászsapkáját cserélte le, ahogyan az a rendőrség által kiadott felvételeken is látszik, hanem cipőt is váltott. A lap úgy tudja, hogy a Blaha Lujza tér felé menekült el.

A rendőrség közben továbbra is várja azokat a kép- és hangfelvételeket, amiket a robbantás előtt, a detonáció pillanatában, vagy akár utána készítettek a helyszín közelébn tartózkodók. A rendőrök saját weboldalt hoztak létre, ahová névtelenül is fel lehet tölteni az anyagokat.

A Központi Nyomozó Főügyészség tegnapi felhívására időközben jelentkezett az a nő, aki kevéssel a robbanás előtt haladt el gyalog a rendőrök mellett – értesült a 24.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló