Időjárás

Időjárás: megérkezik az ősz, készítsd a meleg ruhákat

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.01 | 15:32

Itt van az ősz!

Fotó: Pixabay

Kifejezetten szépen tartotta magát a jó idő, a héten azonban elbúcsúzhatunk a rövidnadrágoktól és jön a kötött pulóverek ideje.

Vasárnap délután:
A napos időt fátyol- és gomolyfelhők zavarják meg, csapadék nem várható. Az északi szél estig még többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 20 és 24 fok között alakul. Késő estére 9 és 16 fok közé hűl le a levegő.
Hétfő:
Túlnyomóan napos idő várható fátyolfelhőkkel, az ország északkeleti harmadán gomolyfelhőkkel is. Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.
Kedd:
A pára-, illetve ködfoltok feloszlása után derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 7, 15, délután 22, 28 fok között alakul.
Szerda:
Hidegfront szakadozott felhőzete vonulhat északnyugatról délkelet felé. Emellett több-kevesebb napsütés is lehet. Elszórtan előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. A hajnali 9, 16 fokról 19 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló