Belföld

A szörnyeteg által megvakított fiatal nő helyzete egyre rosszabb: súlyos betegség támadta meg

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.11 | 15:18

Lakatos Gabriella, a kemecsei szemkinyomó szörnyeteg áldozata már fél éve átesett élete legnagyobb traumáján, de hétköznapjai azóta nem könnyebbé, hanem nehezebbé váltak.

A fájdalmakat és kiszolgáltatottságot nehezen viselő nő most a kötőhártyagyulladás egy olyan ritka, veszélyes formáját kapta el, amely akár az agyára is átterjedhet.

“Az utóbbi hetekben hirtelen romlásnak indult a húgom állapota. Begyulladt a kötőhártyája, így ki kellett venni a műszemgolyókat a szemüregből. Most is kagyló takarja a szeme helyét. Naponta ötször kell a száraz kötést cserélnem, és cseppentenem Gabica szemüregébe.. Még szerencse, hogy ápolói képesítéssel is rendelkezem”

– mondta a Borsnak Lakatos Róbert, Gabriella testvére, aki feladta a munkáját, hogy testvérét el tudja látni, így most 40 ezer forintos ápolási díjból élnek.

“A kislányom, Mira miatt erősnek kell maradnom. A napokban ünnepeljük az 5. születésnapját, nem ronthatjuk el az örömét. Nem is tudja, hogy hatalmas fájdalmaim vannak. Ordítani tudnék, de nem teszem. Mirácska látta a kivett szemgolyóimat. Azt hiszi, hogy csak pihennek, hogy később még jobban lássak velük”

– mondta el a Blikknek a fiatal nő, aki egyelőre lélekben még nem áll kész az új, vak életére, így fehér bottal sem tud járni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló