Belföld

Németh Szilárd elmenekült az újságíró kérdései elől – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.15 | 15:18

A Gulyáságyú Média ki van tiltva a kormányinfókról, így egy nyilvános rendezvényen próbált kérdéseket feltenni Németh Szilárdnak.

Fotó: Youtube

Mivel a fideszes politikusok rendszerint nem válaszolnak a független sajtó kérdéseire, és mivel lapunk, a Gulyáságyú Média a kormányinfókról is ki van tiltva, ezért egy nyilvános rendezvényen próbáltuk elcsípni néhány kérdés erejéig a Fidesz egyik meghatározó politikusát, a kormánypárt alenökét, Németh Szilárd országgyűlési képviselőt, rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztost – írja a Gulyáságyú Média.

A felvételen úgy tűnik, Németh Szilárd nem zárkózott el teljesen a videóinterjútól egészen addig, amíg nem derült ki, hogy melyik laptól érkeztek. Amikor közölték, hogy a Gulyáságyú Médiától, a rezsibiztos visszakérdezett, hogy „az mi?”, mire tájékoztatták, hogy egy online lap, Németh Szilárd elzárkózóvá vált és próbált elmenekülni a kamera elől.

A Gulyáságyú Média azt is megjegyzi:

Az persze nem teljesen világos, hogy amennyiben a Fidesz alelnöke eddig nem ismerte a Gulyáságyú Médiát, úgy miért vált félénkké annak hallatára, hogy lapunk egy online médium.

Itt olvashat arról, hogy miről kérdezte volna a Gulyáságyú Média Németh Szilárdot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Elhunyt Sandra Day O’Connor
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 02.