Belföld

Hodász András visszatér, nem is akárhogy!

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.12 | 13:18

Spirituális témákról fog beszélgetni az egykori katolikus pap.

Az egykori katolikus pap, Hodász András, aki idén nyáron nyilvánosan vállalta homoszexualitását, elindította új YouTube-csatornáját “Aeternum” címmel. Hodász korábban is népszerű volt a közösségi médiában, de a frissen indított csatornát más színben tervezi, mint a korábbi, méltán híres “Papifrankó” felületét.

Az egyik fő ok, amiért változtatni szeretne az, hogy az élete során sokat változott a véleménye, és másképp gondolkodik bizonyos kérdésekről, mint korábban. Bár a korábbi videói elérhetők maradnak, szeretne tiszta lappal kezdeni. Hodász úgy véli, hogy az internet sosem felejt, de indító videójában hangsúlyozza a fejlődés lehetőségét, és hisz abban, hogy képes rá. Azt is reméli, hogy új projektjével hozzá tud járulni az esetleges megosztottságok leküzdéséhez.

Hangsúlyozza a véleményszabadságát és a kötelező tiszteletet, és arra buzdítja a nézőket, hogy vegyenek részt a társadalmi és erkölcsi kérdésekről szóló beszélgetésekben, akár a kommentekben, akár a Discordon.

Az első adásban Hodász András Füzes Ádám szervezetfejlesztővel tűnik fel, és megvitatják a tavalyi népszámlálás egyik jelentős eredményét, miszerint 900 ezer katolikus tűnt el. Hodász úgy gondolja, hogy ezek az emberek nem feltétlenül váltak vallástalanná vagy hitetlenné, csupán keresik azt a közegét, ahol spirituális kérdéseikre választ találhatnak. Bízik benne, hogy a YouTube-csatornáján keresztül ő is el tudja érni őket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Elhunyt a Dallas színésznője
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 08.