Belföld

Ismét leállt a Barátság kőolajvezeték, akadozik a Magyarország irányába érkező olajszállítás

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 16:18

A Magyarországra irányuló szivattyúzást már három napja leállították.

Az Index közelebbről meg nem határozott forrása szerint technikai a meghibásodás, nem háborús cselekmény áll a háttérben.

Az ukrajnai Baratáság kőolajvezeték egy szakaszát részben leállították, miközben a Belaruszból Ukrajna irányába történő szivattyúzás még mindig zajlik – közölte a TASZSZ–al Igor Demin, a Transneft szóvivője.

Megfizethető árú all inclusive nyaralás Görögországban? Igen, lehetséges. Ebben a videóban azt is megmutatom, hogyan. Nézz bele, izgalmas lesz!

Az ukrajnai olajvezeték részben leállt partnereink szerint. A Magyarországra irányuló szivattyúzást már három napja leállították, és még egy hétig le kell állítani. A budkoveci telepről Csehország és Szlovákia irányába rendben folyik a szállítás, ugyanis ott elegendő mennyiséget tárolnak az ellátás biztosítására

– mondta a szóvivő a beszámoló szerint, aki hozzátette: jelenleg folyik a szállítás Belarusz területéről Ukrajna irányába. Ha Ukrajna nem állítja helyre a szállítást a Novgorod-Volyinszkij-Brogyij szakaszon, akkor néhány órán belül ez a termelés is leáll – mondta a Transneft szóvivője.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
Ez lesz a 2023-as Fishing on Orfűn
  • szerző:nuus
  • 2022. 11. 01.