Belföld

Idén az erotikáé lesz a főszerep a Tetoválók Éjszakáján

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.28 | 10:18

Jön!

December 8-án nyolcadik alkalommal rendezik meg Budapesten hazánk legnagyobb tetováló rendezvényét, a Tetoválók Éjszakáját. A tél legforróbb buliján ezúttal a romantika és az erotika világába kalauzolják az érdeklődőket.

Ismét a fővárosi Dürlinben rendezik meg a nemzetközi szinten is komoly presztízzsel bíró programot, ahol több mint száz tetováló, köztük számos elismert művész próbál ajándékmintákkal örömet szerezni a látogatóknak. A délután három órától egészen hajnalig tartó eseményen a páros tetoválásokra és az erotikus, szerelmes mintákra helyezik a hangsúlyt, de a szervezők emellett számos szexi betétprogrammal is készülnek.

A tetoválók azért gyűlnek össze minden év decemberében, hogy megünnepeljék a szakmájukat, egyúttal betekintést engedjenek a műhelytitkaikba. Kifejezetten erre az alkalomra tervezett tetoválásokat sorsolnak majd ki, így az érvényes jeggyel rendelkező vendégek automatikusan esélyessé válnak, hogy a művészek által hozott minták egyikét a testükön lássák viszont.

Sőt, a közel 150 tetoválás mellett 100 ajándékpiercing is gazdára talál majd. A forró hangulatú éjszakán a zene kedvelői két teremben tizenegy koncert közül válogathatnak majd. Színpadra lép többek között az Animal Cannibals, Curtis, a Kelemen Kabátban és a Moby Dick is.

Minden fontos információ naprakészen megtalálható az esemény Facebook-oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló