Belföld

Megnyílt az ország legnagyobb online állásbörzéje

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.02 | 18:48

Villamosmérnököt keresnek a legtöbben.

December 2-án és 3-án rendhagyó módon online rendezik meg a Műegyetemi Állásbörzét. Az ország legnagyobb múltú állásbörzéjén két napon át több száz hazai és külföldi álláslehetőséget, valamint szakmai gyakorlati lehetőséget kínálnak egy helyen. Ezúttal a legtöbb állásajánlat villamosmérnököknek szól, de a legkeresettebbek között vannak az informatikusok és a gépészmérnöki végzettséggel rendelkezők is. Az esemény ingyenes.

A járványhelyzetre való tekintettel online rendezik meg hazánk legrangosabb állásbörzéjét. Az Online Műegyetemi Állásbörzén több száz ajánlat közül válogathatnak az érdeklődők és fizikai kontaktus nélkül vehetik fel a kapcsolatot a vállalatok képviselőivel, két napon keresztül – 2020. december 2-án és 3-án 10-17 óra között.

„A kiállítók által kínált pozíciók pár kattintással szűrhetőek a www.muegyetemiallasborze.hu oldalon, érdemes listázni az eredményeket, hogy a rendelkezésünkre álló idő alatt minél több céggel felvehessük a kapcsolatot. A kiválasztott vállalatokhoz célszerű interjú időpontot foglalni, hogy ne kelljen várakoznunk. Előzetesen célszerű rendbe rakni, frissíteni az önéletrajzunkat és a közösségi profiljainkat is” – tanácsolta Kiss Gergő szervező.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.