Belföld

Az I. kerületi várlakó burzsuj vén csoffadt f.sz nekem magyaráz? – Bayer Zsoltot úgy kiosztották, hogy a fal adja a másikat

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.05 | 19:18

Pottyondy szóvá merte tenni Szoboszlai Dominik válogatott futballista meccs utáni pálinkázását.

Pottyondy Edina korábbi momentumos politikus, jelenleg youtuber alaposan kiosztotta a fideszes megmondóembert.

A gyanútlan propagandista ugyanis nemrég cikkében azt kifogásolta, hogy Pottyondy szóvá merte tenni Szoboszlai Dominik válogatott futballista meccs utáni pálinkázását.

Maximális téli hangulat várt bennünket Stockholmban, de megúszható-e költséghatékonyan Észak-Európa? Nézz bele a videóba, és kiderül!

Bayer szerint – ahogyan azt igyekszik a kormányoldal ráragasztani minden ellenzékire – Pottyondy lenézi a vidékieket. Az influenszer válaszvideójában mutat rá, hogy ő (aki egyébként mosonmagyaróvári) -e a nagyobb vidéki, vagy a Várban, olcsó albérletében pöffeszkedő Bayer Zsolt.

Bayer Zsolt oktat vidékiségből? Engem? Ez az I. kerületi várlakó burzsuj vén csoffadt fasz nekem magyaráz? Édes faszom, hát mi jön még? Győzike lebassza a Rammsteint, hogy nem elég zúzós a zenéjük?

– mondta Pottyondy Edina, majd még hozzátette:

Az elmaradottságnak, a suttyóságnak, a gusztustalanságnak nem a disznóvágás vagy a pálinka a szimbóluma, hanem leginkább Bayer Zsolt és az állampárt


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló