Belföld

Megszólalt egy barát a válságos állapotban lévő Csollány Szilveszterről: Tóth Dávid rettenetesen aggódik barátjáért

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.18 | 07:18
  • trendindex: 4

Csollány Szilveszter válságos állapotba került a koronavírusfertőzés miatt, amit még novemberben kapott el. Az olimpikont előbb Sopronban, majd Budapesten kezelték, időközben pedig lélegeztetőgépre kapcsolták őt, pedig kezdetben az ismerősei szerint nem tűnt súlyosnak a baj.

Tóth Dávid még az Exatlon című műsor forgatása alatt került közelebbi kapcsolatba Csollány Szilveszterrel, aki időközben nem csupán csapattársa, de barátja is lett. A kajakos elárulta, hogy nagyon aggódik Szilveszterért: mint mondta, minden nap gondol rá, hiszen nagyon közel kerültek egymáshoz, így fontos lett számára.

Nem tudom elképzelni azt a lehetőséget, hogy esetleg ne épüljön fel. Legutoljára december 2-án beszéltünk telefonon. Akkor már nem volt jól. Felesége is nagyon rosszul viseli ezt a helyzetet, és direkt azért nem is hívom fel nap, mint nap, hogy ne traktáljam tovább

– árulta el a sportoló a lapnak.

Hozzátette, szeretné biztosra mondani, hogy barátja hamarosan fel fog épülni, és lehetősége lesz még sokat beszélni vele, hiszen Dávid életének Szilveszter nélkülözhetetlen része lett, és abban bízik, ez még sokáig így is marad. Az 51 éves tornászt jelenleg tehát műtüdő tartja életben, korábbi edzője, Vereckei István pedig úgy nyilatkozott, hogy csak pletykákat hall Szilveszterről, amik nem nyugtatják őt meg, de nem is ejtik kétségbe, az olimpikon feleségével, Judittal azonban nem tud kapcsolatba lépni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló