Budapest

Harminc sörcsappal és menő hazai együttesekkel indít a MONYO Land

Június 18-án nyitja meg a kapuit a MONYO Land, a MONYO sörfőzde koncerthelyszíne, ahol király sörök és menő előadók lesznek egész nyáron.

Körülbelül másfél hónappal ezelőtt készítettünk videót három kisüzemi sörfőzde járványbeli helyzetéről, köztük a MONYO-ról is, akik már akkor pedzegették, hogy mire készülnek Kőbányán. Nagyjából egy Budapest Parkszerű helyet kell elképzelni, a városközponttól viszonylag távolabb, de nem megközelíthetetlenül messze, a Blahától nagyjából fél órára.

Persze ha valami távolabb van, annak különlegeset kell nyújtania, a MONYO esetében ez a sör lesz és a szabadtéri koncertek: rengeteg sörcsappal készülnek, amelyekre a MONYO kisüzemi sörei lesznek rákötve, ilyen választékkal kevés hely büszkélkedhet, 1500 fős koncerthelyszínek pedig pláne nincsenek a belvárosban. A június 18-i nyitónapon a Middlemist Red lép fel, 19-én a Fran Palermo, de a nyár későbbi részére beharangoztak már egy csomó, jól ismert hazai együttest, ilyen például

a Carson Coma, a Cloud9+, a Bëlga vagy épp a Lazarvs.

Ez az egész egyébként egy területen lesz a sörfőzdével, ami Európa egyik legmodernebb főzdéjének számít. Korábban a főzdeparkban tevékenykedtek, az új helyükön viszont sokkal több sört lehet főzni. De a cikk elején emlegetett korábbi videónkban arról is beszéltek, hogy lesznek itt főzdeturák, sörfőzőtanfolyamok, és egy kovászos kenyérgyár is.

Összességében a MONYO Land egy olyan helynek ígérkezik, ahol mindenki találhat magának megfelelő programot, elvégre mindenféle koncert lesz, hiphoptól a metálig. A legjobb viszont talán mégiscsak az, hogy a megszokott csapolt Ászok-Dreher kombónál itt jóval nagyobb lesz a sörválaszték.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.