Budapest

Csak egy cigit kért, aztán rommá verték Budapesten

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.17 | 11:18

Az elkövető egy 21 éves fiatal férfi volt.

Illusztráció: 123rf

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály eljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2020. augusztus 30-ról 31-re virradóan a III. kerületi Bécsi úton úgy megvert egy férfit, hogy az másnap a kórházban belehalt a sérüléseibe – írja a blikk.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói gyorsan léptek: 48 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Rolandot. A 21 éves dunaharaszti lakost a kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Az eljárás során kiderültek az ügy részletei is. 2020. augusztus 30-án egy fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben. Az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni. Egyik alkalommal egy számukra ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki, amelynek során az egyik fiatalember a férfit többször megütötte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló