Külföld

Repülőn szenvedett balesetet Joe Biden

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.24 | 15:48
  • trendindex: 2

Felvétel készült az amerikai elnökről, ahogy ismét elesik egy lépcsőn, ezúttal Varsóban történt az eset.

Az Egyesült Államok elnöke nemrég Varsóba látogatott, egy felvétel szerint ismét megbotlott egy lépcsőn, mielőtt felszállt volna az elnöki különgépre.

US President Joe Biden attends the Extraordinary Summit of the NATO Bucharest Nine (B9) at the Presidential Palace in Warsaw on February 22, 2023. (Photo by Mandel NGAN / AFP)

Joe Biden négynapos lengyelországi és ukrajnai látogatásának zárásaként a NATO keleti szárnyának vezetőivel találkozott, hogy biztosítsa őket, az amerikai kormány odafigyel azokra a fenyegető veszélyekre, amelyeket az ukrajnai háború gerjesztett – számol be a Vg.hu.

A 80 éves elnök éppen beszállni készült a repülőgépbe, amikor elesett a lépcsőn, de miután felállt, a beszállás előtt még intett a gép előtt várakozóknak.

A Fehér Ház nem reagált a videóra, de a felvétel két évvel azután készült, hogy az amerikai elnök háromszor megbotlott és elesett egy lépcsőn a marylandi andrewsi bázison. Biden tavaly nyáron a delaware-i háza közelében is elesett, ahol testőreivel biciklizett. Az elnököt az ügynököknek kellett talpra állítaniuk, majd utána Biden gyorsan megnyugtatta az egybegyűlteket, hogy nem esett baja – írta a Vg.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.