Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Állandó szopás az óriási hímtaggal megáldott férfi élete

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.01 | 18:27

Sokan irigylik, de a 30 centinek igazából sokkal több az árnyoldala, mint az előnye.

A cambridge-i egyetemen végzett Matt Barr életét egy igen különleges életkörülmény határozza meg, mégpedig az átlagosnál jóval nagyobb méretű pénisze. A 30 centiméter hosszú és csaknem 20 centis kerületű nemi szervvel élő férfi most új könyvében számol be szenvedéseiről, amelyet kimondottan a nagy méret “előnyeivel” kapcsolatos mítoszok eloszlatása érdekében adott ki.

Matt Barr kifejezte, hogy elege van abból, hogy péniszét fetisizálják, és úgy érzi, ideje felszámolni a körülötte kialakult tévhiteket. A 40 éves brit férfi “Egy hosszú történet: Élet a világ egyik legnagyobb péniszével” című könyvében nyíltan beszél élményeiről és próbálja megcáfolni a nagy pénisz méretével kapcsolatos sztereotípiákat.

Barr hangsúlyozza, hogy az emberek általában vagy viccelnek a méretével a média platformjain, vagy a pornóiparban használják ki a különlegességét. Ugyanakkor elmondása szerint senki sem foglalkozik a valós problémával: nem tud biciklizni, jógázni, nem talál megfelelő méretű óvszert, alsógatyát, búvárruhát. Egyszer egy hotel medencéjéből kis kihajították azzal, hogy nyilvános erekciója van.

A legnagyobb probléma Matt bar számára az, hogy bár elméletben sok nőt izgat a gigapénisz, a többségben kevesen képesek annak befogadására – pláne sérülés nélkül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.