Bulvár

Lehet, hogy mégse lett öngyilkos Zámbó Jimmy?

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.02 | 17:18
  • trendindex: 6

20 évvel ezelőtt történt a tragédia.

20 évvel ezelőtt halt meg az országszerte sikeres énekes, Zámbó Jimmy. A halálának körülményeiről most egy igazságügyi fegyverszakértő nyilatkozott az egyik hazai bulvárlapnak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vv10jimmy (@vv10jimmy)

“Az öntöltő pisztolyoknak, mint ez a Beretta típusú fegyver is, felül elhelyezkedő alkatrésze a szán, ami a töltetlenség ellenőrzése céljából hátrahúzható, a kivetőnyíláson keresztül belátást engedve a cső hátsó végén található töltényűrbe, így a töltött és a töltetlen állapot nehezen téveszthető össze”

– mondta a Borsnak Erdei Barnabás igazságügyi fegyverszakértő.

“Ha egy töltött tárú fegyver szánját hátrahúzzuk és visszaengedjük, a legfelső töltény bekerül az úgynevezett töltényűrbe. Ha így nem adunk le lövést, hanem ismét hátrahúzzuk a szánt, akkor az előzőleg bekerülő lőszer a kivetőnyíláson keresztül távozik a fegyverből, és egy újabb töltény kerül a helyére. Ha egy üres tárat teszünk bele a fegyverbe, és úgy húzzuk hátra a szánt, természetesen ekkor nem lehet vele lövést leadni”

– folytatta a szakértő.

Elképzelhető, hogy az énekes „tárazgatott”, folyamatosan hátrahúzogatta a szánt, amitől a lőszerek egymás után potyogtak ki a Berettából – mondta még a szakértő a 20 évvel ezelőtti halálesetről. Szóval az ital hatására az énekes elszámolhatta magát, s figyelmetlenül egy lőszert benne hagyhatott a tárban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.