Bulvár

Szilveszter éjjelén halt meg a gyönyörű kislány, de aztán döbbenetes dolog történt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.02 | 10:20
  • trendindex: 4

Ruszlan és Anasztaszia Odonec azon a különös éjjelen, 2013. december 31-én életük legsokkolóbb élményét élték át.

Az orosz család a szilvesztert ünnepelte a gyerekeikkel, barátaikkal és szüleikkel az új házukban, amelyben egy igazán flancos játékterem is volt egy medencével. Sajnálatos módon épp ez a medence okozta a bajt. A felnőttek egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy a 3 éves Alesja sehol nincs, gyanúsan nagy a csend. Azonnal keresni kezdték a kislányt, majd az édesapa, Ruszlan a medencében fekve, arccal lefelé talált rá a kislányra. Hiába próbálta a tévében látott módon újraéleszteni, a kislány nem mozdult.

A villámgyorsan kiérkező mentők aztán átvették a mentést az apától, de nem jártak sikerrel: a kis Alesja nem mutatott életjeleket. Hamarosan halottá nyilvánították, és már a halotti bizonyítványt is kiállította az orvos, amikor az apa még mindig nem hagyta abba az újjáélesztést. 40 perccel ezután a kislány szíve újra elkezdett dobogni: a mentősök legnagyobb döbbenetére!

Alesja egy moszkvai kórházban, kómában töltött el hosszú heteket, és mikor felébredt, elvesztette látását, beszéd- és mozgásképességét. A csoda azonban másodszor is megtörtént: a kislány óriási munkával újra beszélni és járni kezdett, majd a látása is visszatért. 8 év telt  az eset óta, és Alesja csaknem teljesen felépült.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló