Bulvár

Megdöbbentő dolgot árult el Pataky Attila

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.04 | 11:48

Pataky Attila napra pontosan tudja, mennyi ideje van az életben.

Pataky Attila 50 éve az EDDA Művek frontembere, ennek apropóján a Story magazin szólaltatta meg az énekest. A 72 éves énekes azt mondja, a magány jellemző a sztárokra, ő azonban egész életét kapcsolatban, házasságban töltötte – írja a 24.hu.

Éppúgy esek-kelek az életben, mint bárki más. Hol megtalálom a boldogságot, hol nehezebb megőriznem, de sosem felejtek el hálát adni, hisz’ számomra a siker maga az utazás, nem pedig a cél. Az első házasságom 22 évig tartott, a második 18-ig, Orsikával pedig 15 éve mutatunk tükröt egymásnak.

Pataky Attila arról is beszélt, szerinte örök életű fénylények vagyunk.

Ötven éve az EDDA szolgálatában élek. Ráadásul azzal is tisztában vagyok, hogy ez meddig fog tartani, hisz’ szinte napra pontosan tudom, hogy meddig van dolgom az életben. De ez egyáltalán nem zavar. Azért kaptam meg ezt a tudást, mert elbírok vele. A biológiai ruhánknál sokkal fontosabb az, hogy örök életű fénylények vagyunk, mert ahogy Deepak Chopra mondta, semmi valódit nem fenyegethet veszély, mert semmi valódi nem létezik. Ebben rejlik Isten békéje. Minden forma elenyészik egyszer, ha ezt megértetted, legyőzted a világot. Átjutottál a túlpartra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló