Bulvár

Tóth Gabi szerint élete leginkább az orvosokéhoz hasonlít

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.04 | 15:20

Mármint: Tóth Gabi élete is ugyanannyira kiszámíthatatlan.

Tóth Gabi ünnepről és újratervezésről elmélkedett a kormány által pénzelt család.hu-n. Az énekesnő arról is mesélt, hogy amikor végzett egy tévéshow forgatásával, az addigiakhoz képest hirtelen rengeteg, családjával tölthető időhöz jutott.

„Bevallom, egyszerre volt csodálatos és ijesztő,

hiszen végre beállt egy rendszer, amit most megint újra kellett tervezni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az újratervezéseket elég nehezen viselem. Márpedig, ha az embernek gyereke van, akkor az élet egy folyamatos újratervezés. Mint amikor a GPS mondja, csak itt nem balra kell fordulni, vagy a harmadik kijáraton elhagyni a körforgalmat, hanem áttervezni egy napot, egy hetet, vagy akár egy hosszabb időszakot” – tette tisztába a dolgokat a keresztény ikon.

„Tudom, tudom, viccesen hangzik ez úgy,

hogy az én szakmámban eleve teljesen más rendszer van, mint mondjuk annak, aki reggel jár dolgozni és a kora esti órákban végez, és azt is tudom, hogy például egy orvos élete is legalább ennyire kiszámíthatatlan. De én akkor is tényleg mindig próbáltam tervezhetően élni, és hát, hogy is mondjam, mióta Hannika csatlakozott a kis családunkhoz, azóta egy picikét nehezebb” – vetett fényt vitathatatlan árnyoldalakra is.

Tóth Gabi a rendőrséghez fordult, de nem tudnak mit tenni


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.