Bulvár

Máris valóra vált Nostradamus egyik vérfagyasztó jóslata 2024-re!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.05 | 19:18
  • trendindex: 3

És van még ott, ahonnan ez jön.

Noha Nostredamus jóslatai gyakran rejtélyesek és homályosak, érdekes módon a 16. századi francia filozófusnak néhány pontos előrejelzése is ismert, köztük Adolf Hitler felemelkedése és a Covid-járvány kitörése. Legutóbbi jóslata pedig a 7,6-os erősségű földrengésre vonatkozik, amely Japánt rázta meg az új év napján, 62 halálos áldozatot követve, miközben a cunami veszélye is fennállt.

Mire elég egy alig 17.000 forintos okos karkötő? Tényleg ez a legjobb választás a fiataloktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek? Nézz bele a videóba, és kiderül!

A 555-ös “Les Propheties” című művében, a “végzet prófétája” azt írja, hogy “a szárazföld kiszárad, és nagy áradások lesznek, a föld megmozdul Ázsiában”, utalva ezzel a földrengésekre. A látnok azt is jövendölte, hogy egy “nagyon nagy éhínség jön egy rengéshullám miatt”, és a “rengéshullám” kifejezését földrengésnek értelmezhetjük.

És valóban: a hétfői földrengés Japánban házak tízezreit rombolták le, és a túlélők fagyoskodtak az utcákon, mivel otthonaikba nem tudtak visszatérni. A halálesetek száma az újévi katasztrófa közepette továbbra is emelkedik, és a károk felmérése is kihívás elé állítja a hatóságokat.

A látnok szerint 2024-ben Kínában háború tör ki, újabb viszály alakul ki a királyi családban, és a klímakatasztrófa tovább mélyül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló