Bulvár

A svéd királyné szerint kísértetek laknak a kastélyában

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.05 | 07:55

Szilvia svéd királyné szerint kísértetek lakják a stockholmi királyi kastélyt, ám állítása szerint semmi ok az aggodalomra, a bolyongó lelkek abszolút barátságosak.

 Pascal Le Segretain
Fotó: Getty Images / Pascal Le Segretain

XVI. Károly Gusztáv király 73 éves felesége még azt is megjegyezte, hogy a szellemek jelenlétét bárki érzékelheti, aki a Lovön-szigeten fekvő Drottningholm-palotába látogat, ő maga is gyakran tapasztalja azt a különös érzést, hogy nincs egyedül a szobában. Minderről egy róla készült dokumentumfilmben beszélt, amely csütörtökön kerül majd adásba.

Ezt a helyet átjárja a történelem, itt vannak a barátaink is… a kísértetek. Nem kell tőlük tartani, az ember csak néha azt érzi, hogy nincs teljesen egyedül. Ha eljönnek ide, önök is megtapasztalhatják, nincs mitől félni –

meséli a királyné. Nem ő az egyetlen, aki hisz a halál utáni életben, a filmben Károly Gusztáv király testvére, Krisztina hercegnő is váltig állítja, hogy a kastély falai titkokat rejtenek.

Nagyon sok energia kering ebben az épületben, az lenne csak különös, ha hangok vagy árnyak formájában nem találkoznánk ezekkel.

Az UNESCO világörökségi listáján szereplő 17. századi palota egész évben nyitva áll a látogatók előtt, így akinek kedve tartja, rendezhet egy kis szellemvadászatot a kastélyban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló