Bulvár

„Hol van az igazság?” – Tóth Verát lesújtotta a gyász

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.06 | 08:18

Tóth Vera szívszorító mondatokkal emlékezik tegnap meghalt ismerőseire.

A két borász, Burger Ottília és Jandrasics Gábor kedden halt meg egy autóbalesetben, Pécsudvardnál. A közeli Palkonyán élő Tóth Vera Instagramján szívszorító sorokkal emlékezett vissza személyes ismerőseire, a Jackfall Bormanufaktúra munkatársaira, a magyar borászvilág két ismert alakjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

„Szívünk megszakad, most különösen…

A Villányi borvidék egyik legszimpatikusabb párosa, barátaink, vendégeink,

békére lelt lelkek voltak, akiknek szenvedélye volt a bor…és aki ennyire szereti a bort, az életet tartja a legnagyobb értéknek.. Ők is így voltak az élettel, bár többet kaphattak volna belőle… szemtanúi voltunk annak, mennyire élvezték minden percét és bizony, jó volt ezt látni ebben a vacak világban.. most csak ülök és keresem a válaszokat, vajon mit akar még ezzel megtanítani a sors? Úgy érzem elég volt…De hol van az igazság? Úgy érezhetjük, hogy

ebben aztán semmilyen igazság nincs, vagy van,

csak az ego lehet nem ismeri ezt szót? Talán arra akarnak tanítani, hogy próbáljuk meg jobban látni a válaszokat a lelkünkön keresztül? És mit érzek most? Hogy minden francos hülyeségem eltörpült hirtelen és csak egyszerűen hálás vagyok azért, hogy még mindig élhetek”

– búcsúztatta a két borászt Tóth Vera.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló